Alla inlägg den 1 februari 2012

Av Barbro WendtOlsson - 1 februari 2012 11:25

Idag blir det inga bilder eftersom jag glömt ta med kameran vid några tillfällen. Men ikväll kommer jag att köra tillbaka och hämta kameran om den är glömd för då skall vi åka till Kayamandi, Stellenbosch´s kåkstad. De har en restaurang och den har ett koncept, liknande Wallmans salonger. Reportage nästa gång - med bilder.  

Förra lördagkvällen fyllde Lisa år och två dagar senare Stefan och då blev det ett gemensamt kalas. Vi var sammanlagt 11 stycken och hade en härlig kväll. Satt ute och njöt av god mat, utsökta viner (vi serverades Conclusion, Ulla och Kurt) och ett fantastiskt väder.

Vädret har varit underbart jättelänge, ibland lite för varmt, men inga klagomål från mig inte.  Paraply kan användas när solen steker också.

I fredags var det åter tid med Lord Charles. Som vanligt god mat och gott vin från en vingård någon mil från Paarl, Perdeberg.

På söndagen spelade vi golf i Durbanville med Lena och Karl-Gustav. Jättetrevlig bana men lite felval, mitt inne i landet, när solen gassar. Men vi klarade det och oavgjort blev det mellan paren. Sedan hastade vi hemåt för på kvällen var det tid för 8-mannabridge hos Lisa och Thomas. Elisabeth och Cai fick ersätta Eva och Hasse då dessa hade besök av kompisar från Sverige.

Sweagolf i måndags på Stellenbosch. Inget bra resultat för mig men vad gör det när man har tur och hamnar i vinnande lag. Dessutom "vann" alla en voucher på ansiktbehandling en halvtimme på Placecol och Inga-Lill berättade för klubbmanagern att vi var missnöjda med att sprinklersystemet var på på alltför många ställen och lyckades utverka varsin ny greenfeebiljett till oss. Bara vinster?? Även middagen kan liknas vid en vinst. Den avnjöts på Longridge efter prisutdelningen.

Igår spelades en match, herrar mot damer på King David och det blev oavgjort men herrarna hade vunnit förra gången så de fick rosor av oss. Själv spelade jag bättre än på länge och vann över Hans A. med 5/3.  

Hörs nästa gång med både bilder och txt.

Ovido - Quiz & Flashcards